Back to All Events

Oslo World 2019 - Utopian Lullabies

Under ledelse av selveste Rossy de Palma, deler et stjernelag av kvinnelige musikere, bestående av Mon Laferte, Hindi Zahra, Natacha Atlas, Silvia Pérez Cruz, Liniker, Ane Brun og Inna Modja, musikken som betyr mest for dem

Musikk når oss på ulike måter. Det skjer gjennom rystende liveopplevelser, tips fra venner, musikkpresse og strømmetjenester, eller vi graver den frem selv på jakt etter nye lyder. En musikkfestival tar utgangspunkt i alle disse måtene å finne frem til musikk på. Det som i større grad unnslipper oss, er de første møtene mange av oss har med musikk - sanger vi har lært av familiemedlemmer, som vi hørte som barn.

Musikk som ikke kommer fra den profesjonelle musikksfæren, melodier som sniker seg inn før vi egentlig har noe bevisst forhold til det, og som blir en del av det vi er. Det er vanskelig å gripe tak i dette innenfor en vanlig konsertramme, men ikke umulig, og i åpningskonserten under Oslo World 2019, Utopian Lullabies, vil et knippe artister under Rossy de Palmas ledelse forsøke å nærme seg kjernen.

OSLO_WORLD_LULLABIES_1340x750_2.jpg
Earlier Event: October 22
Aftenpostens Klimakonferanse Kloden Vår
Later Event: October 30
Daniel Sloss