Back to All Events

The Football Ramble

Premier League-sesongen er endelig i gang og det er nå klart at fotballpodkasten The Football Ramble med 65 millioner nedlastninger kommer hit til Folketeateret til våren!I salg fra 14. august kl. 09.00

Den kritikerroste podkasten kommer til oss den 21. april 2020 med fotballsnakket du ønsket du kunne ha med dine venner – om de hadde vært like morsomt skrudde som Luke Moore, Pete Donaldson, Marcus Speller og Jim Campbell.

The Football Ramble ble startet av kompisene Marcus Speller og Luke Moore rundt et kjøkkenbord i London i 2007. Etterhvert fikk de med seg komikeren Jim Campbell og radioverten Pete Dinaldson, og i løpet av 2009 ble de raskt nummer 1 på iTunes liste over sportspodkaster.

The Football Ramble er en særdeles forfriskende stemme for fotballfans verden over, og har siden oppstarten etablert seg som det største uavhengige fotballmerket i Storbritannia. Etter en utsolgt liveturné i Storbritannia i 2016, tar nå podkasten med seg sitt forfriskende nye liveshow til storbyer i USA, Canada og Europa. Neste vår har du mulighet til å både høre og se verdens kanskje mest innflytelsesrike fotballpodkast prate live om verdens største sport når gjengen fra The Football Ramble går gjennom de mest minneverdige – og latterligste – øyeblikkene fra fotballverden her på Folketeateret i Oslo den 21. april.


1280x720px.jpg
Earlier Event: March 30
The Whitney Houston Hologram Tour
Later Event: April 28
Trixie Mattel 2020