Back to All Events

Jo Koy- Break the Mould Tour

Jo Koy legger ut på europaturné i høst med sitt nyeste stand-up-show, «Break The Mold Tour», og første stopp på turneen er her på Folketeateret i Oslo den 2. oktober.

Koy har kommet en lang vei siden hans beskjedne begynnelse på en kafé i Las Vegas. Han har nå utviklet seg til å bli en av de fremste stand-up-komikerne i verden og selger ut komedieklubber og teatre over hele verden med sin smittsomme og eksplosive energi på scenen. Jo Koy henter mye inspirasjon fra sin familie, spesielt sin sønn, og alt av hans materiale har en universell appell.

I 2005 fikk Jo Koy muligheten til å opptre på The Tonight Show with Jay Leno, der han var en av få komikere som fikk stående ovasjon. Siden da har Jo Koy hatt to høyt rangerte og vellykede komediespesialer på Comedy Central, Don’t Make Him Angry og Lights Out. I 2017 slapp han sin tredje komediespesial, Jo Koy: Live From Seattle på Netflix. Han har også opptrådd på blant annet The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel Live og The Late Late Show with James Corden.

Earlier Event: September 11
Bruce Dickinson- Spoken Word
Later Event: October 8
The Tallest Man on Earth