Back to All Events

No Such Thing As A Fish- "In No Particular Order"

Den prisvinnende podkasten No Such Thing As A Fish, av forskerne bak BBC-programmet QI, kommer til oss den 26. mai med sitt nyeste show ‘In No Particular Order’.

OM FORESTILLINGEN

Podkasten er nå omgjort til et sceneshow, No Such Thing As A Fish – Live, der de tar for seg de mest bisarre, ekstraordinære og hysteriske fakta som eksisterer. Gjengen bak podkasten har allerede opptrådd for utsolgte arenaer over hele verden, inkludert London’s West End og Sydney Opera House.

Den prisvinnende podkasten har over 1 500 000 nedlastninger hver uke, og ble utnevnt til «Best New Podcast» av Apple ved lanseringen i 2014. I 2016 og 2017 var podkasten en av de ti mest nedlastede på iTunes. I senere tid har podkasten blitt forvandlet til «spin-off»-serien No Such Thing as the News, boken The Book of the Year, og nå et liveshow.

Showet inkluderer en live, uredigert podkast-innspilling, og en helt segment hvor teamet diskuterer de merkverdige, vidunderlige tingene som har skjedd med dem i månedene siden de sist var på turné.

Kjøp billetter her: https://www.folketeateret.no/program/no-such-thing-as-a-fish-in-no-particular-order/forestillinger

NoSuchThing2019_Folketeateret_1920x640px.jpg
Earlier Event: May 22
Aftenpostens Byutviklingskveld
Later Event: June 2
The Holy Circus-Elevforestilling