Back to All Events

The Whitney Houston Hologram Tour

Vi har gleden av å annonsere et helt spesielt arrangement – en kveld med Whitney / An Evening With Whitney: The Whitney Houston Hologram Tour.Gå ikke glipp av denne spektakulære og inspirerende multimedia kavalkaden her hos oss!I salg fra 27. september kl. 10.00,

OM FORESTILLINGEN

Denne kvelden vil gi publikum muligheten til å gjenoppleve den elskede pop-dronningen ved hjelp av topp moderne holografisk teknologi og remastrede versjoner av hennes klassiske hits. Showet blir fremført med liveband, backup-sangere og dansere, omkranset i en spektakulær og ekstravagant setting for å skape en fantastisk konsertopplevelse utenom det vanlige.

Whitney Houston var en av tidenes største kvinnelige popstjerner. Hennes triumfer som hitmaker er uten sidestykke; hun var den første artisten som hadde syv nummer én singler på rad. En rekord som står den dag i dag, og hennes cover av Dolly Partons «I will always love you» er intet mindre enn den største singelen i rockens historie. Med sitt andre album, «Whitney» ble hun den første kvinnelige artisten til å debutere på førsteplass på albumlistene.

Konserten vil blant annet inneholde hennes mest ikoniske hits; som “I Will Always Love You,” “I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me”), “The Greatest Love of All” og “Higher Love.

1340x750_sep_2019.jpg
Earlier Event: March 15
Russell Howard
Later Event: April 21
The Football Ramble