Back to All Events

Hannah Gadsby

Hannah Gadsby til Folketeateret med et mind blowing nytt show! Med sitt globale hit-show «Nanette» turnerte den australske komikeren i 18 måneder og revolusjonerte hele stand-up sjangeren! Nå er Hanna Gadsby klar Norge og Folketeateret med sin nye stand-up «Douglas».I salg fra 14. juni kl. 09.00

Med sitt globale hit-show «Nanette» turnerte den australske komikeren i 18 måneder og revolusjonerte hele stand-up sjangeren! Nå er Hanna Gadsby klar Norge og Folketeateret med sin nye stand-up «Douglas».

Showet hennes er et av de mest omtalte og omdiskuterte innen sjangeren.

«Remarkable» skrev Washington Post«Soul-affirming» mente The New York Post. «Groundbreaking» i følge Vice og «The brilliance of this groundbreaking comedy special lies within in its charge to improve the human condition», mente Esquire.

Nanette tar hun for seg det hun ser og erfarer av maktmisbruk og misogyni, både i hverdagsliv, politikk og kunst. Gadsby gjør en vri på stand-up som vi kjenner det, gjennom å kombinere humor med personlige avsløringer om kjønn, seksualitet og barndomstraumer. Det var morsom og tidvis vond komedie.

I 2018 kom filmversjonen av «Nanette» på Netflix og med den fikk Gadsby sitt internasjonale gjennombrudd.

«Gadsby har solgt ut de fleste showene i Australia, New Zealand og USA på denne turneen allerede. Hun har gått tilbake til røttene sine og leverer et hysterisk og engasjerende show. Folketeateret er ikke så stort, så vi anbefaler fans å være raske til billettkontoret», sier Sindre Pernell Norby fra arrangøren A Comic Soul.

Hannah Gadsby fikk nylig en autismediagnose – og har høstet mange erfaringer hun tar med seg i sitt nye live show «Douglas».

1280x720.jpeg
Earlier Event: October 30
Daniel Sloss