Back to All Events

Svanesjøen med Irina Kolesnikova

Den internasjonalt anerkjente prima ballerinaen Irina Kolesnikova samler St Petersburg Ballett Teaterets stjerner i en trollbindende produksjon av Svanesjøen.

Svanesjøen med Pyotr Ilyich Tchaikovsky's udødelige musikk ble først iscenesatt i St. Petersburg i 1895, og er en av de mest populære ballettproduksjonene i verden. Med sin enestående "ballet blanc", den spektakulære og dramatiske selskapsdansscenen, nydelig musikk og dypt rørende historie, er dette balletten som rager over alle andre. Svanesjøen forteller historien om den unge prinsen Siegfried som blir dypt forelsket i Svaneprinsessen Odette, en ung kvinne som ble forvandlet til en hvit svane av den onde trollmannen Rothbart. Dette er fortellingen om ekte kjærlighet som erobrer alt.

Etter utsolgte sesonger i London, Paris, Sydney og Singapore, gjør det globalt anerkjente St Petersburg Ballet Teateret sin debut i Norge med ballettsensasjonen Svanesjøen, som lover publikum en forestilling som vil bli husket for livet. Ikke til å gå glipp av!

IRINA-1340-750.jpg
Earlier Event: June 2
The Holy Circus-Elevforestilling
Later Event: September 6
The Sound of Music