Folketeateret

Folketeateret ligger i hjertet av Folketeaterpassasjen, og tilbyr fantastiske oppsetninger.  Dette er Norges største privatteater med 1.400 plasser og over 12.000 kvm med sal, scene, publikumsområder, prøvesaler og egne konferanserom.

 
folketeteateret-002.jpg

1918, 1935 & 2009

Siden åpningen i 2009 har vi bl.a. spilt forestillingene
MAMMA MIA!, Buddy Holly, WE WILL ROCK YOU,
Monty Python's SPAMALOT, My Fair Lady, Annie, Billy Elliot,
De tre Musketerer, Mary Poppins, Singin´ in the Rain og
Les Misérables. Vi har under den samme perioden hatt besøk av nærmere 1.000.000 publikummere. I tillegg til forestillinger og show har vi også vært arena for mange store events og
TV-produksjoner.

Velkommen til Folketeateret!

folketeteateret-001.jpg

Events og konferanser

Som Norges største privatteater egner Folketeateret seg perfekt som arena for eventer, konferanser, kick off, TV-produksjoner m.m. Gjennom vårt samarbeid med Folketeaterpassasjens hotell og restauranter kan vi tilby overnatting og alle typer servering – i forbindelse med forestillinge, konferanser og eventer.

Kontakt oss for mer info via www.folketeateret.no

FULLSERVICETEATERET

På Folketeateret legger vi til rette for en komplett helaften. Sammen med de 5 spisestedene i Folketeaterpassasjen og våre 4 barer og VIP-rom, er det nesten ingen grenser for hva vi kan få til. Ingen gruppe er for liten og ingen gruppe er for stor. Vi fikser alt fra et glass champagne og canapéer i en av våre barer til full middag servert i vårt VIP-rom Krohgsalen. Det er selvfølgelig tillatt å ta med drikke inn i salen under forestilling.

ET FANTASTISK RESTAURERINGSPROSJEKT

Folketeateret er en musikk- og teaterscene med tilhørende foajé- og barområder. Lokalene ble tidligere benyttet som hovedscene for Den Norske Opera. Folketeateret ble i 2006 overtatt av Eiendomsspar AS, som gjennomførte et omfattende restaureringsprosjekt med vekt på å ivareta scenens rike tradisjoner og byggets unike arkitektoniske uttrykk.