GLØR

GLØR OSLO

GLØR startet opp i 2015 med en 1963 Citroén HY foodtruck. Etter en rekke pop-ups hos bl.a. Brygg, Prindsen Hage, Smelteverket, og Nedre Løkka Cocktailbar - åpnet de restaurant i Folketeaterpassasjen i mai 2019.

Vi har et høyt fokus på lokalproduserte, norske råvarer og menyen følger sesongene. Kjøkkenet har fisk fra Møre og Romsdal, spekemat fra Sunnmøre, økologisk chorizopølse fra ask gård og ramsløken er håndplukket fra Oslo området. Det brukes høykvalitets kull som smaksetter maten med god og naturlig grillet preg.

I andre etasje er vår craft cocktailbar. Vi lager egne reduksjoner, kombucha, og foredler råvarer i samarbeid med kjøkkenet. Her kan du kan roe ned i avslappet atmosfære etter måltidet, sosialisere etter teaterforestillingen, eller danse på en av våre klubbkvelder.

Glør-1.jpg

Åpningstider

Mandag: STENGT
Tirsdag: kl. 12-23
Onsdag: kl. 12-23
Torsdag: kl. 12-23
Fredag: kl. 12-03
Lørdag: kl. 12-03
Søndag: kl. 12-19

 

GLØR1.png

Glør brenner for gode opplevelser

Glør er en norsk tapas-restaurant og cocktailbar hvor kullgrill og foredling av råvarer er hjertet av kjøkkenet.

 
ServeringsstedMichelle Foreman