I N T E R N A S J O N A L E N
I N T E R N A S J O N A L E N

Internasjonalen

Internasjonalen åpnet dørene i desember 2003, etter at fem kamerater fant ut at de ville starte bar. De fem hadde bakgrunn fra Mono, Øya, Cafe con Bar og mange andre steder. Det virket naturlig å lage et utested i industriell østeuropeisk funkisstil, i og med at lokalet lå i Folketeaterbygningen – en bygning med lange og stolte tradisjoner for arbeiderkultur.

internasjonalen.no

booking@internasjonalen.no

Internasjonalen

Målsetningen til Internasjonalen handler om å bli best på brennevin og godt arbeidsmiljø, selve hjørnesteinene som all arbeiderbevegelse bygger på. Internasjonalen fokuserer hovedsakelig på godt og sjeldent brennevin (i særdeleshet single malts), klassiske cocktails, spennende ølsorter og god musikk. På Internasjonalen forbeholder vi oss retten til å utvise folk vi ikke liker. For eksempel gjelder dette tyver, bråkebøtter, tafsere, fotballsangere og andre uhøflige krek. Vær grei eller vær hjemme!

Vår visjon er å bli en av Oslos institusjoner innen matbransjen, og vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven.

Våre spisesteder